Vágólapra másolva!
A Marca spanyol napilap szerint Lionel Messi azért vágyódik el Barcelonából, mert a klub nem állt ki mellette a legutóbbi Aranylabda-szavazás előtt.

A 27 éves argentin klasszis nyert már négy Aranylabdát, ám a legutóbbi trófeát Cristiano Ronaldo söpörte be. Nem csoda, hiszen a Real Madrid klasszisa remek szezont produkált, és a Real szurkolótábora, valamint a klub is mindent megtett azért, hogy ő kapja a legrangosabb egyéni díjat, rengeteget kampányoltak mellette. A Marca szerint ez az, amit Lionel Messi hiányolt a Barcelona részéről, és ezért nyilatkozta azt néhány napja, hogy nem biztos, hogy a katalán klubból, fog visszavonulni.

Helyet szorítanának neki a Realban

Közben persze elindultak a találgatások, hogy hova igazolhatna, a leghajmeresztőbb forgatókönyv szerint az ősi rivális Real Madridba, amely azonban támadóposzton hemzseg a világklasszisoktól. A hétvégi bajnoki előtt a sajtótájékoztatón egy újságíró rákérdezett Carlo Ancelottinál, hogy lenne-e helye a csapatában Messinek. "Egy klasszisnak mindig tudunk helyet szorítani" - válaszolt a Real Madrid edzője.

Többek között így kampányoltak a realosok Ronaldo mellett: