Ronaldo mesternégyesével hengerelt a Real

Cristiano Ronaldo, Real Madrid, foci
UNITED KINGDOM, Cardiff : Real Madrid's Portuguese striker Cristiano Ronaldo celebrates scoring the opening goal of the UEFA Super Cup football match between Real Madrid and Sevilla at Cardiff City Stadium in Cardiff, south Wales on August 12, 2014. AFP PHOTO / GLYN KIRK
Vágólapra másolva!
Cristiano Ronaldo mesternégyesével a Real Madrid 5-1-re verte az Elchét hazai pályán a spanyol bajnokság ötödik fordulójában. A meccsen három tizenegyes is volt. 

Spanyol bajnokság, 5. forduló
Real Madrid-Elche 5-1 (3-1)
Gól: Bale (20.), Ronaldo (27., 32., 80., 90), ill Albacar (15.)

A Real Madrid enerváltan kezdte az Elche elleni hazai bajnokit, a vendégcsapat még a vezetést is megszerezte, mikor a felszabadításhoz készülő Cristiano Ronaldo - bár nem szándékosan - hatalmasat rúgott ellenfelébe a tizenhatoson belül. A büntetőt Albacar magabiztosan bevágta (0-1).


A gól után azonnal felpörgette magát a Real, a fantasztikus támadóegység minden tagja belendült: Kroos, Bale, Isco, Rodríguez és Ronaldo is agilisen játszott. Az egyenlítést Bale fejese hozta meg - a gólban erősen benne volt Herrera, az Elche kapusa is (1-1).


Pár perccel később megszületett a Real vezető találata is: a játékvezető úgy látta, szabálytalankodtak Marcelóval szemben, de ezt alighanem egyedül ő látta így a stadionban. A megítélt büntetőt aztán Ronaldo kegyetlenül bevarrta (2-1).

Innentől azonban beindult a henger, a sztárok közül is kiemelkedett Bale és Ronaldo, az összjátékuk többször is nullázta az Elche védelmét, végül ötnél állt csak meg a nagy kedvvel futballozó Real.

Ronaldo gyönyörű fejese (3-1)

Ronaldo újabb büntetője (4-1)


Ronaldo egyéni kiugrása

Cristiano Ronaldo összességében már kilenc gólnál jár a spanyol bajnokság idei szezonjában.

A játéknap másik keddi mérkőzése a galíciai derbi volt, amelyet drámai végjáték utám nyert meg a Celta Vigo - a Deportivo tizenegyest rúghatott a 88. percben, de Medunjanin kihagyta.

Celta Vigo-Deportivo La Coruna 2-1 (1-0)
gól: Nolito (4.), Larrivey (72.), illetve Cuenca (55.)

szerdán játsszák:
Almería-Atlético Madrid 20.00
Eibar-Villarreal 20.00
Rayo Vallecano-Athletic Bilbao 20.00
Granada-Levante 20.00
Sevilla-Real Sociedad 22.00
Málaga-FC Barcelona 22.00

csütörtök játsszák:
Espanyol-Getafe 20.00
Valencia-Cordoba 22.00