Válaszolt a kérdéseinkre Del Piero ügynöke

Alessandro Del Piero
Former Juventus and Italian football player Alessandro Del Piero apologises for being late for an announcement he would be an ambassador for The Woolmark Company, in Sydney on August 7, 2014. After a two year stint at Sydney FC in the Australian A-League, Del Piero will play in a A-League All Stars team on August 10 against Juventus where he spent 19 years, scoring 290 goals during 705 matches. AFP PHOTO/William WEST
Vágólapra másolva!
Válaszolt érdeklődésünkre Alessandro Del Piero ügynöke, az olasz sztár bátyja, Stefano. Mielőtt kiderült volna, hogy a Honvéddal is hírbe hozott Del Piero Indiában folytatja, feltettünk néhány kérdést a bátyjának. Kicsit késve, de megérkezett a válasz. 

Íme Stefano Del Piero válaszlevele kollégánk érdeklődésére.

"Jó estét, Dajka Balázs úr!

Nem tudok sokat elmondani az ügyről. Az indiai csapattal nagyon régóta folytak az egyeztetések, és gyakorlatilag minden részletben meg is egyeztünk velük, mire a Honvéd képbe került.

Tisztelettel,

Stefano Del Piero"

A szűkszavú levélből annyi kiderül, hogy igazából soha nem volt reális esély Del Piero Kispestre szerződésének. Előfordulhat, hogy a Honvédnál is azt gondolták, létre jöhet az üzlet, talán nem ismerték az indiai ajánlatot, amivel versenyezniük kellett, de az sem kizárt, hogy csak kihasználták a lehetőséget egy kis hírverésre.

Nem lett belőle kispesti 10-es. Forrás: AFP/William West

A médiahekk bejött, a sajtó rávetette magát a témára, napokig mindenhol (nálunk is) a Juventus egykori sztárja folyt a csapból is. Del Piero már a Delhi Dynamos játékosa, és egyben az új indiai futballbajnokság nagykövete is.