Vágólapra másolva!
Nagy vihart okozott Belgiumban, hogy a csinos tévériporter, Hilde van Malderen egy könyvben írta le, milyen ajánlatokat kapott a belga futball különféle szereplőitől.

Bár egyre több országban látni, hogy női riporterek is feltűnnek a futballmeccseken, ez a közeg még mindig a férfiak világaként van elkönyvelve, ezért is érdekes, hogyan tudott érvényesülni Van Malderen, aki a Het Laatste Nieuws nevű lapba ír, de több szezonon keresztül tudósított meccsekről.

Van Malderen feltűnő jelenség, és a körülötte lévő férfiak nem fogták vissza magukat, a könyvben például leírja, hogy az egyik újságíró a merev péniszéről küldött egy képet neki, azzal a szöveggel, hogy "ennyire odavagyok érted". Nem ő volt az egyetlen, aki kifejtette, mit tudna kezdeni a riporterrel, egy játékos például azt üzente neki, hogy az a hír terjed róla, hogy nagyon jó az ágyban.

Egy meg nem nevezett Anderlecht-játékos kicsit udvariasabb volt, ő csak afelől érdeklődött, nincs-e kedve a futballpályán kívül találkoznia vele. "Nem szeretnéd megismerni az embert a futballista mögött?" - kérdezte tőle.

A könyv borítója:

Az egyik bíró azzal a szöveggel próbálkozott, hogy folyton csak róla álmodik, míg egy Bruges focista konkrétabb volt, amikor azt kérdezte, "nem alszol-e ma este nálam?". Volt olyan, aki ribancnak nevezte, más arról áradozott, mekorra vihar van a gatyájában, ha Van Malderent látja.

"Kedd, brüsszeli reptér, mosdó, te és én. Lenne kedved?" - írta az egyik Bruges-játékos, akinek a csapattársa azt írta le, hogyan nyalná le a pezsgőt a nő testéről. Mivel a játékosok nincsenek nevesítve, így nem kell tartaniuk attól, hogy meg lesznek bélyegezve, bár valószínűleg fél Belgium azt találgatja, kikről van szó a könyvben, ugyanúgy, ahogy itthon tették az emberek a korábbi úszó olimpikon, Szepesi Nikolett pikáns kalandjait olvasva.