A ManUniteden röhög az internet

Manchester United, bukta, kiesett
Manchester United's Welsh assistant manager Ryan Giggs (L) and Manchester United's Dutch manager Louis van Gaal (R) look on ahead of the English League Cup second round football match between Milton Keynes Dons and Manchester United at Stadium MK in Milton Keynes, north of London, on August 26, 2014. AFP PHOTO / CARL COURT RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.
Vágólapra másolva!
A Manchester United óriási meglepetésre 4-0-ra kikapott a harmadosztályú MK Donstól a Ligakupában. A vereség alaposan feltüzelte a United bukásáért szurkoló ellendrukkereket, aki csak tud, belerúg egyet a szezont botrányos eredményekkel kezdő csapatba. 

Még le sem fújták a meccset, amikor a kiscsapat Wikipedia oldalán megjelentek az első trollok, és ha valaki nem tudta volna, hogy mit jelent az MK a Dons neve előtt, annak elárulták, hogy Manchester Killer, azaz Manchester-ölő (valójában Milton Keynes).

Itt már nagy a baj Forrás: AFP/Carl Court

A Manchester City csatára szintén nem várta meg a lefújást, hogy Twitteren közzé tegye a véleményét a városi rivális bukásáról. Nem szaporította a szót feleslegesen.

Kicsit saját magát is savazta az Arsenal kölcsönjátékosaként a fél világot bejáró, de gyökeret ereszteni sehol nem tudó Emanuel Frimpong. A mindenhonnan gyors ütemben kirúgott játékos azt írt, talán holnap elmegy próbajátékra a Manchester Unitedhez.

A Telegraph szakírója a két csapat bérköltsége közti hatalmas különbségre hívta fel a figyelmet.

Gyorsan beindultak a Van Gaal-Moyes összehasonlítások is. Előbb arccal...

Aztán számokban:

A Dirty Tackle Bruce Peckje szerint a Manchester United azonnal hatállyal befejez mindenféle labdarúgáshoz kapcsolódó tevékenységet, és szép vázákat fog árulni.

És végül az új igazolásról: "Kiszúrták Angel Di Mariát, ahogy felszáll egy Madrid felé tartó Ryanair járatra."