Di María el akarja hagyni a Real Madridot

Sami Khedira, Angel Di María, foci
GERMANY, Frankfurt am Main : Germany's midfielder Sami Khedira (L) vies for the ball with Argentina's midfielder Angel Di Maria during the friendly football match Germany vs Argentina on August 15, 2012 in Frankfurt am Main, western Germany . AFP PHOTO / DANIEL ROLAND
Vágólapra másolva!
A világbajnoki ezüstérmes argentin Angel Di María azt kérte klubcsapatának, a Bajnokok Ligája-győztes Real Madridnak a vezetőitől, hogy engedjék átigazolni egy másik együttesbe, a hírt Carlo Ancelotti vezetőedző is megerősítette.

Di María és a világbajnok németek Sami Khedira egyformán attól tart, hogy a Real középpályáján annyi sztárfutballista - köztük a vb-gólkirály kolumbiai James Rodríguez, a vb-győztes Toni Kroos, valamint Luka Modric és Xabi Alonso - szerepel, hogy a mostani idényben csak a kispadon jut majd hely.

Sajtóértesülések szerint a 26 éves Di Maríáért a Manchester United több mint 60 millió eurót (18,8 milliárd forint) is kész lenne fizetni.

Khedirát küldenék, Di María menne Forrás: AFP/Daniel Roland

Ancelotti elmondta, Khedira elutasította a szerződéshosszabbításra tett ajánlatot, ugyanakkor távozási engedélyt nem kért a madridi vezetőktől. A Marca című sportnapilap szerint a 27 éves német futballista és a klubvezetés közötti viszony megromlott, a felek egy hónapja nem beszélnek egymással, a Real pedig augusztus 31-ig, az átgazolási időszak végéig túl akar adni világbajnok futballistáján.

A spanyol Szuperkupa első, szerdai meccsén a Real 1-1-re végzett a vendég Atlético Madriddal, Khedira nem játszott, Di María pedig a 78. percben csereként lépett pályára.