Van Gaal elbeszélget Mourinhóval

brazília hollandia focivb bronzmeccs
BRASILIA, BRAZIL - JULY 12: Head coach Louis van Gaal of the Netherlands looks on prior to the 2014 FIFA World Cup Brazil 3rd Place Playoff match between Brazil and Netherlands at Estadio Nacional on July 12, 2014 in Brasilia, Brazil. (Photo by Alex Livesey - FIFA/FIFA via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Négyszemközt akar beszélni José Mourinhóval Louis van Gaal a ManUnited egyik tizenéves játékosáról.

Luke Shaw a nyáron valószínűleg a Chelsea-be távozott volna a Southamptonból, ha nem találják túlzottan magasnak a fizetési igényét.

A 19 éves balhátvéd heti százezer fontot keres a MU-nál, ezzel a világ legjobban kereső tizenéves focistája. Mourinho kijelentette: "Ha a Chelsea megadott volna neki ennyit, az megölte volna a stabilitást az öltözőnkben."

Van Gaal a MU amerikai turnéján kijelentette: "Nem hiszem, hogy a médiával kellene megbeszélnem ezt az ügyet. Jobb, ha Joséval beszélem meg."

MU-Roma

A vébé óta beszédtéma, hogy a holland edző a MU-hoz vinné honfitársát, Kevin Strootmant. Van Gaal azonban jelenleg várakozó állásponton van, szeretné kivárni, hogy az AS Roma játékosa hogyan épül fel a súlyos térdsérüléséből. A ManUnited éppen a Romával játszik felkészülési meccset magyar idő szerint ma este, Denverben.