Vágólapra másolva!
Őrjöngenek a Juventus-drukkerek, miután az olasz sportnapilap, a Corriere dello Sport azt írta, a Serie A bajnokától távozó edző még szerdán aláírhat a Paris Saint-Germainhez.

Conte hivatalosan közös megegyezéssel távozott a Juventustól, amellyel zsinórban három bajnoki címet nyert, de az nyílt titok volt, hogy az edző nem volt kibékülve a vezetőség játékospolitikájával, így gyakorlatilag a klub kényszerítette ki a lemondását.

Úgy tűnt, Conte nem marad állás nélkül, mert átveszi Cesare Prandelli megüresedett helyét a válogatottnál, aztán robbant a bomba, hogy a PSG egy lépésre van attól, hogy megszerezze őt.

Szegény Laurent Blanc is furán érezheti magát, megnyerte a bajnokságot és a Ligakupát a PSG-vel, de ez sem elég a vezetésnek, amely mást hozna a helyére. Nem csak őt, a Twitteren látott reakciókat olvasva a Juventus-drukkereket is kiborította az eshetőség, hogy Conte Párizsban folytathatja.

Akárhogy is lesz, az biztos, hogy a PSG-nek augusztus 8-án a Reims ellen már bajnoki meccse lesz, úgyhogy gyorsan kell döntenie az illetékeseknek.