Vágólapra másolva!
Ebben a szezonban már nem léphet pályára Petr Cech, a Chelsea labdarúgócsapatának cseh válogatott kapusa, aki kedd este az Atlético Madrid otthonában lejátszott Bajnokok Ligája-elődöntőben dőlt ki a sorból.

Cechnek a 0-0-ra végződött találkozó 15. percében kificamodott a válla, miután egy szögletet kitornázott a léc alól, és rendkívül szerencsétlenül esett. Helyére a 41 éves ausztrál Mark Schwarzer állt be, aki így a BL történetének második legidősebb játékosa lett.


A párharc első felvonásán a csapatkapitány John Terry is megsérült, José Mourinho vezetőedző vele kapcsolatban elmondta, hogy ha a gárda bejut a május 24-én sorra kerülő döntőbe, akkor minden bizonnyal ott már pályára léphet.

A Chelsea-t annál is inkább érzékenyen érinti a két kulcsember elvesztése, mert jelenleg a második helyen áll a Premier League-ben. A londoniak hátránya öt pont a listavezető Liverpoollal szemben, vasárnap a két csapat az Anfield Roadon találkozik egymással. Igaz, Mourinho a meccs után azt mondta, a BL-visszavágó miatt valószínűleg a B csapatot játszatja majd a Liverpool ellen.