Vágólapra másolva!
Három nappal azután, hogy biztossá vált, a szerb labdarúgó-válogatott nem lesz ott a 2012-es Európa-bajnokságon, a helyi szövetség menesztette Vladimir Petrovic-Pizon szövetségi kapitányt.

Petrovicnak az év végéig volt érvényes szerződése a szövetséggel, de mivel a két fél közös megegyezés után bontotta fel a szerződést, így nem kell attól tartani, hogy a szövetségnek ezúttal is több millió eurós kártérítést kell fizetnie, mint korábban Radomir Antic menesztése után.

A VajdaságMa portál szerint a szerb sajtóban szóba került Milovan Rajevac, korábbi ghánai szövetségi kapitány neve is, de ő kategorikusan cáfolt.

Felmerült még Sinisa Mihajlovic, Ljubisa Tumbakovic és Vladimir Vermezovic neve is, de a szövetség alelnöke, Dragoljub Vukadinovic úgy nyilatkozott, támogatja, hogy Javier Clemente után ismét külföldi szakember üljön a kispadra.

Így aztán a lehetséges utódok között így felmerült Lothar Matthäus neve is, aki korábban dolgozott a Partizan edzőjeként, legutóbb a bolgár válogatott kispadján ült.