Vágólapra másolva!
Utoljára a Ferrari nyerte meg zsinórban háromszor az egyéni és a konstruktőri bajnoki címet, Sebastian Vettel szerint a Red Bullnak is a triplázás a célja jövőre.

A Michael Schumacher vezette Ferrari volt képes utoljára arra, hogy zsinórban háromszor nyerje meg a konstruktőri és egyéni világbajnoki címet. Jövőre a 2004-es bravúr megismétlésére készül a Red Bull, ha sikerrel jár, új rekordot is felállít: a Forma-1 61 éves történetében még nem volt arra példa, hogy egy csapat első világbajnoki címének megnyerése után két rákövetkező évben is sikerrel járjon.

"Természetesen már most nagyon keményen dolgozunk azért, hogy nekünk sikerüljön" - nyilatkozta Sebastian Vettel. "Az autó a szabályváltozásokhoz igazodva átalakul egy kicsit, de nem lesz teljesen új konstrukció. Az RB7-est fejlesztjük tovább."

"Ez a szezon még nem ért véget, eszünkben sincs lejjebb adni az elvárásainkból az utolsó két versenyre. Ezeken is rengeteg tapasztalatot szerezhetünk és sokat tanulhatunk. Még mindig éhesek vagyunk a sikerre, a motivációnkkal sincs gond: készen állunk arra, hogy akár még keményebben nyomjuk."