Vágólapra másolva!
Adam Parr, a Williams elnöke szerint egyelőre nincs döntés Kimi Räikkönen leigazolásáról, elismerte ugyanakkor, hogy a finn jó választás lenne a csapatnak.

Az Indiai Nagydíjon ismét nem sikerült nagyot alkotnia a Williamsnek, Pastor Maldonado kiesett, Rubens Barrichello pedig a lotusos Heikki Kovalainen mögött, a 15. helyen kullogott be a célba. Egész évben mindössze öt pontot tudott összekaparni az istálló, mely története legrosszabb idényét teljesíti.

Kimi Räikkönen esetleges leigazolásán napok óta csámcsog a sajtó, ha valaki, a finn biztosan fel tudná rázni a csapatot. A BBC megkérdezte Adam Parrtől, hogy a Williams Räikkönennel vagy a Force Indiától nagy valószínűséggel távozó Adrian Sutillal tudná jobban megvalósítani céljait, az elnök azonban egyelőre megkerülte a kérdést.

"Még fontolgatjuk, hogy mit csinálunk a következő szezonban" - nyilatkozta Parr. "Még nem döntöttünk semmiről, nagyon sajnálom, de ennél többet egyelőre nem mondhatok." Parr azért elismerte, hogy Räikkönen valószínűleg tudná motiválni a csapatot, így jó választás lenne.

"Mindenki tudja, hogy Kimi az egyik legnagyobb tehetség, aki az utóbbi években a Forma-1-ben szerepelt. Nagyon úgy tűnik, hogy szeretne visszatérni, az pedig nem lehet kétséges, hogy egy világbajnok jelenléte felpörgeti az embereket. Ebből a szempontból leigazolása nagyon helyénvaló lenne."