Megvan az olimpiai bajnok Szász-Kovács Emese új edzője

Szász Emese
Rio de Janeiro, 2016. augusztus 6. Szász Emese ünnepel, miután győzött az olasz Rosella Fiamingo ellen a 2016-os riói nyári olimpia női párbajtőrversenye döntőjében a Rio de Janeiró-i 3-as Karióka Arénában 2016. augusztus 6-án. Szász Emese 15-13-ra nyert és olimpiai bajnok lett. (MTI/EPA/Szergej Ilnyickij)
Vágólapra másolva!
Szász-Kovács Emese Peterdi Andrással folytatja tovább. Kulcsár Győző szeptemberben bekövetkezett halála után a riói olimpiai bajnok párbajtőrvívó a fiatal edző irányítása alatt készül a 2019-es szezonra - számolt be róla az Echo TV.

Edzőtársból edző. Szász-Kovács Emese mellett Peterdi András is Kulcsár Győző tanítványa volt. Az olimpiai bajnok párbajtőrvívó számára nem is volt kérdés, hogy a még versenyzőként is aktív vívót kéri fel a közös munkára. A Vasas sportolója az Echo televízió Olümposz című műsorában beszélt döntése okairól.

- nyilatkozta Szász-Kovács Emese az Echo televízió Olümposz című műsorában.

Peterdi Andrást meglepetésként érte Szász-Kovács Emese döntése, de nagy tervekkel vág bele a közös munkába.

- fogalmazott az új edző, Peterdi András.

Szász-Kovács Emese jelenleg kisebb sérüléssel küzd. Két héten belül kezdi a közös munkát új edzőjével. Az olimpiai bajnok párbajtőrvívó döntéséről bővebben beszél a 18:30-kor kezdődő Olümposz című műsorunkban.