McGregort legyőzték, tömegverekedés tört ki a meccs után - videók

McGregor-Nurmagomedov
LAS VEGAS, NV - OCTOBER 06: Khabib Nurmagomedov of Russia (R) and Conor McGregor of Ireland (L) start their UFC lightweight championship bout during the UFC 229 event inside T-Mobile Arena on October 6, 2018 in Las Vegas, Nevada. Harry How/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Két év szünet után tért vissza a ketrecbe Conor McGregor, aki a veretlen orosz Habib Nurmagomedovval csapott össze a UFC könnyűsúlyú vb-címéért kiírt Las Vegas-i mérkőzésen. Némi meglepetésre McGregornak szinte esélye sem volt, a 4. menetben fojtással kikapott, utána viszont elszabadultak az indulatok. Az orosz kiugrott a ketrecből, ahol gyakorlatilag mindenkivel összeverekedett, az oktagonon belül pedig Nurmagomedov csapatából többen megtámadták az ír sportolót. 

Hatalmas várakozás előzte meg a UFC 229 rendezvényt, az izgalmak azonban elmaradtak,

Nurmagomedov ugyanis gyakorlatilag megsemmisítette McGregort a ringben.

Már az első menetben földre vitte az írt, megrendíteni azonban nem tudta őt, így folytatódhatott a harc. A második menet viszonylag kiegyenlített volt, a harmadikban viszont újra az orosz dominált. A negyedikben pedig véget is ért az összecsapás,

Nurmagomedov az ír mögé került, és fojtással győzött.

Ezt követően viszont óriási botrány tört ki, az orosz kiugrott a ringből és McGregor csapatára támadt, ütött, akit ért maga körül. A ringben közben csapata közül többen a még kóválygó McGregorra támadtak, elképesztő és sportszerűtlen jelenetek voltak ezek.

Végül úgy hirdették ki az orosz győzelmét, hogy már egyik harcos sem volt ott a ketrecben, rendhagyó véget ért tehát a gála. Hogy teljes legyen a kép, a találkozó után a szurkolók is összeverekedtek.

Ami a balhé utóéletét illeti: egyelőre három embert vettek őrizetbe, mindhárman Nurmagomedov csapatának tagjai.