Vágólapra másolva!
Három év után, május 11-én a Felix Promotion visszatér Szentesre, ahol korábban több nagy sikerű gálát is rendezett a vezető hazai profi boksz istálló. Az est főmérkőzését a WBO cirkálósúlyú nemzetközi bajnoka, Szellő Imre vívja.

A Felix Promotion számára igazán különleges hely Szentes, hiszen korábban több nagy sikerű gálának is otthont adott a Csongrád-megyei város. Ez várhatóan ezúttal sem lesz másként, amire garanciát jelent a szorítóba lépő ökölvívók névsora.

A főmérkőzést a jelenleg legmagasabban rangsorolt magyar profi ökölvívó,

a WBO cirkálósúlyú interkontinentális bajnoka, Szellő Imre (20 győzelem, 0 vereség) vívja,

akinek szinte hazai pálya a csongrádi város. Szellő ugyanis nem csak a legutolsó szentesi bokszgálán lépett kötelek közé, de az első profi meccsét is itt vívta. Mindezek mellett a bajnokot már hosszú ideje a szentesi Bertók Róbert edzi, így – felkészülési időszak alatt – a hét 5 napján a városban tartózkodik.

Szellő Imre (balra) győzelemmel térne vissza a szentesi ringbe Fotó: Polyák Attila - Origo

Közel egy év kihagyást követően újra szorítóba lép a méltán népszerű Harcsa Norbert, a WBO korábbi ifjúsági bajnoka, Egedi Renátó, a korábbi WBO Európa-bajnok Kovács Zoltán, a cirkálósúlyú magyar-bajnok Darmos József és az április 13-i nagyváradi gálán sikerrel debütálú Hegyi Barnabás is.

A további fellépők névsorát, valamint az ellenfeleket a menedzsment a következő hetekben hozza majd nyilvánosságra. A Felix Promotion International harmadik idei gáláját is a közszolgálati M4 Sport csatorna sugározza majd élőben. Még több információért kattintsanak a www.felixpromotion.com honlapra, valamint az exkluzív videós tartalmakért csatlakozzanak az iroda Facebook oldalához.

A gála helyszíne a Dr. Papp László Sportcsarnok lesz.