Vágólapra másolva!
Beváltotta ígéretét Usain Bolt: elküldi a pezsgőt Magyarország első téli olimpiai aranyérmét megszerző férfi gyorskorcsolyaváltó tagjainak. A világ leggyorsabb embere még a phjongcshangi téli játékok előtt azt mondta, minden győztesnek pezsgőt küld, aki a védjegyévé vált pózban áll a dobogóra. Burján Csaba, Knoch Viktor, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor megcsinálta ezt az eredményhirdetéskor, az erről készült fotót maga Usain Bolt is kommentálta az Instagramon. Most pedig meg is kapták az ígért pezsgőt - árulta el Liu Shaolin Sándor a Rádió1 Balázsék című reggeli műsorában - írja a Blikk.

Liu Shaolin Sándor a reggeli rádióműsorban azt mondta, Bolt egy hatliteres, 160 ezer forintot érő Mumm pezsgőt, valamint további hat kisebb kiszerelésű – aminek darabja 10 ezer fölött kezdődik – italt is küldött a magyaroknak - olvasható a Blikkben.

Bolt kommentje, pezsgő lett belőle Forrás: liushaoang/Instagram

"Megkaptuk a nagy pezsgőt, amit Bolt mutatott, és küldött hat darab kisebbet is mellé. A nagyból sajnos csak egyet küldött.

- hangzott el a rádióműsorban.

A mozdulat, ami értékes pezsgőt érdemelt a világ egyik legnagyobb sportolójától Forrás: The Yomiuri Shimbun/Yomiuri/Kaname Muto

A Blikk kereste a váltó tagjait a különleges ajándékkal kapcsolatban, de nem akartak nyilatkozni az ügyben. Kiderült, hogy még titokban akarták tartani az örömhírt, amit véletlenül mégis kikotyogtak a rádióműsorban. A lap információi szerint a Magyar Országos Korcsolyázó szövetség ünnepélyes keretek között szeretné bemutatni a világsztártól érkezett pezsgő.