Tusup botrányt okozott az úszó-ob-n

Shane Tusup, úszás
Shane Tusup, the husband and coach of Hungary's Katinka Hosszu celebrates after his wife broke the world record to win the Women's 400m Individual Medley Final during the swimming event at the Rio 2016 Olympic Games at the Olympic Aquatics Stadium in Rio de Janeiro on August 6, 2016. / AFP PHOTO / CHRISTOPHE SIMON
Vágólapra másolva!
Miután az Iron Aquatics egyik férfiváltója nem tudott rajthoz állni a debreceni országos úszóbajnokságon, a bemelegítésre használt medencénél Shane Tusup üvöltve vonta kérdőre az edzőtársát.

A Bors információja szerint Hosszú Katinka férje azt kiabálta Darren Wardnak: „Ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek!"

A lap úgy tudja, a feleket a világbajnoki ezüstérmes, Eb-győztes Verrasztó Dávid választotta szét.

A Blikk ugyanakkor arról írt, hogy megkérdezett szemtanúk szerint Tusup azt is üvöltötte Wardnak, hogy „Te barom!"

„Nem láttam, hogy mi történt, mert a bemelegítő medencétől távol, a túloldali lelátón voltam, de a versenyeket követően természetesen mindenki erről a balhéról beszélt. Teljesen mindegy, mi volt a kiváltó ok, így nem lehet viselkedni egy ob-n, az uszodában gyerekek is vannak. Tusupnak ráadásul már nem ez az első kirohanása" – nyilatkozta Verrasztó Zoltán, a Jövő SC elnöke.

Shane Tusup Forrás: AFP/Christophe Simon

A Blikk kérdésére Tóth Fanni, az Iron Aquatics sajtóreferense úgy fogalmazott: „A klub belügye a konfliktust kiváltó ok, amelyet már sikerült is tisztázni."