Társoldalunk:

Babát vár a világ legjobb teniszezője

2017.04.19. 18:41

Serena Williams idén már biztosan nem indul több versenyen, mégpedig azért, mert 20 hetes terhes. 

Serena Williams a Snapchat közösségi oldalon osztotta meg a világraszóló hírt, ami kétségkívül az év legfontosabb sportági történése. A 35 éves, 23-szoros Grand Slam-győztes klasszis domborodó pocakjáról posztolt, a kép alá pedig az van írva, hogy "húsz hét", ha esetleg nem lenne világos az utalás.

Serenát - aki térdsérülésre hivatkozva lemondta az elmúlt hetek két legfontosabb tornáját, az Indian Wells-it és a Miami Opent - tavaly decemberben jegyezte el a Reddit közösségi oldal egyik alapítója, Alexis Ohanian.

Viszont ha Serena valóban húszhetes terhes - amiben semmi okunk kételkedni -, akkor bizony már állapotosan nyerte meg pályafutása hetedik Australian Openjét, szettveszteség nélkül.

Vannak, akik szerint nem véletlen a bejelentés időzítése: éppen aznap, amikor legnagyobb riválisa, a doppingvétség miatt büntetését letöltő Marija Sarapova a 30. születésnapját ünnepli.

Mindez persze nem lehet akadálya annak, hogy hétfőtől újra ő vezesse a női tenisz világranglistáját, megkezdve uralma 317. hetét.