Miklós Edit elárulta, miért lett csak 40.

Miklós Edit, alpesisí
Krasznaja Poljana, 2014. február 12. Miklós Edit a 2014-es szocsi téli olimpia alpesi-síversenyeinek női lesiklásában a Krasznaja Poljana-i Roza Hutor Síközpontban 2014. február 12-én. A három éve magyar színekben versenyző, erdélyi születésű Miklós Edit nagyszerű teljesítménnyel, minden idők legjobb magyar alpesi sí eredményét elérve a hetedik helyen végzett. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Miklós Edit 59 indulóból a 40. helyen végzett a női alpesi sízők Világkupa-sorozatának a Val-d'Isére-i állomásán. Az olimpiai hetedik síző végig fájdalmat érzett a verseny közben, azért ért el a vártnál kissé gyengébb eredményt.

"A pénteki esésben nem csak az ujjam, hanem a térdem is meghúzódott, ez akkor nem tűnt vészesnek, csak az izom állt be a térdemben" - írta a hivatalos Facebook-oldalán Miklós Edit.

"Ahhoz képest ma reggel még fájdalommal ébredtem a térdemben, és versenyeztem. Sajnos, így csak ezt tudtam kihozni magamból. Az ujjam már gyógyul, de rögzítővel kell, hogy sízzek, 4-5 hétig még eltart a teljes gyógyulás. Holnap SG verseny, úgyhogy, ami nem öl meg, az megerősít! És én erős vagyok!"

Vasárnap szuper-óriásműlesiklást rendeznek a franciaországi síparadicsomban.