Megvan a kéziválogatott ászának diagnózisa

BALOGH Zsolt
Koppenhága, 2019. január 14. Balogh Zsolt, miután megsérült a német-dán közös rendezésű férfi kézilabda-világbajnokság csoportkörének 3. fordulójában játszott Magyarország - Katar mérkőzésen Koppenhágában 2019. január 14-én. MTI/Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Balogh Zsolt enyhe részleges bokaszalag-sérülést szenvedett Katar ellen, írja közleményében a Magyar Kézilabda Szövetség.

A MOL-Pick Szeged átlövője, aki nagyszerű formában játszott a dán-német közös rendezésű világbajnokság eddigi mérkőzésein, a Katar elleni találkozó első félidejének utolsó perceiben egy felugrás után rosszul fogott talajt, amitől aláfordult a bokája.

Balogh Zsoltra nagy szüksége lenne pedig a válogatottnak Forrás: MTI/Illyés Tibor

A válogatott által magabiztosan megnyert csoportmérkőzésen természetesen már nem tért vissza a pályára, hanem azonnal kezelésbe vette a csapat egészségügyi stábja, és estére meg is lett a hivatalos diagnózis.

"Balogh Zsolt kisebb, részleges szalagsérülést szenvedett, az ultrahang-vizsgálat alapján törés nincs. A sérült testrész terhelhetősége a következő napokban dől el – áll Dr. Erdélyi Gábor csapatorvos diagnózisa a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) által kiadott rövid közleményben..

A gyógyulási időről biztosat hétfőn még nem lehet mondani, az egészségügyi stáb a jobbátlövő komplex kezelését megkezdte, írják továbbá..