Ambros Martín bejelentette távozását a győri kézilabdázóknak

Ambros Martin magyaráz sportoló SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY vezetőedző
Budapest, 2015. március 11. Ambros Martin győri vezetőedző a játékosokkal a női kézilabda NB I-ben játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Győri Audi ETO KC mérkőzésen Budapesten, az Elek Gyula Sportcsarnokban 2015. március 11-én. FTC- Győr 24-21. MTI Fotó: Kovács Anikó
Vágólapra másolva!
A péntek este Budapesten lejátszott Vasas-Győr (18-26) női kézilabda bajnoki mérkőzés után a csapat spanyol vezetőedzője, Ambros Martín a játékosoknak bejelentette, hogy távozik Győrből - értesült a helyszínről az Origo.

Az Origo úgy értesült, hogy a spanyol edző a mérkőzés után az öltőzőben jelentette be a távozását. Erről amúgy napok óta sok szó esett, hiszen a Győr az elmúlt időszakban több új játékos leigazolását jelentette be, de

arról nem esett szó, hogy mi lesz Martín sorsa, akinek az idény végén jár le a szerződése.

FRISSÍTÉS: Ambros Martín öt év alatt három Bajnokok Ligája győzelmet ért el a Győr csapatával. A spanyol edző a következőket mondta a Győr Facebook oldalán:

„Ahogy azt pár hónappal ezelőtt a szurkolói ankéton elmondtam, a döntésemet úgy hozom meg, hogy az a csapat érdekét szolgálja.

Az elmúlt hetekben a körülmények a csapat körül arra irányítottak, hogy meghozzam ezt a döntést a csapat érdekében. A szívem Győré és a csapaté, de az eszem a távozás mellett döntött. Természetesen ez nem befolyásolja az idei szezont, minden fronton győzni szeretnénk! Mindörökké ETO!" – nyilatkozta Ambros Martín.

A Győri Audi ETO KC vezetése elfogadta a tréner döntését és tudomásul veszi azt.