Ronaldinho és Giggs futsaljátékosként oktatja a világot

Horizontal
Former Brazilian footballer Ronaldhino (2L) poses with other players including former Welsh international player Ryan Giggs (3rd R) during a media briefing for the Premier Futsal Football League in Chennai on July 14, 2016. / AFP PHOTO / ARUN SANKAR
Vágólapra másolva!
A foci világelitje után is van élet - ezt bizonyítja Ronaldinho és Ryan Giggs példája. A brazil és a walesi klasszis az indén debütáló indiai futsalligában káprázatos gólokkal nyűgözi le a közönséget meccsről meccsre.

Az indiai futsal Premier League-ben nyolc város csapata küzd meg egymással. Olyan egykori foci szupersztárokat láthatnak a nézők a pályán, mint Paul Scholes, Deco, Míchel Salgado, Hernán Crespo, valamint a már említett Ronaldinho és Ryan Giggs.

A brazil és a walesi mellett bőven vannak még szupersztárok a ligában Forrás: AFP/Arun Sankar

Ronaldinho a Delhi Dragons csapatával épp Giggs együttesét, a Mumbai Warriorst győzte le 4-3-ra a szezonnyitó meccsen múlt hétvégén. A delhiek mind a négy gólját Ronaldinho szerezte, de a másik oldalon a Manchester United egykori legendája is betalált kétszer.

Muito feliz em ajudar a equipe com 4 gols na estreia! Qual vocês mais gostaram? #DelhiDragons #NaamHaiFutsal @premierfutsalindia

Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinho) által megosztott bejegyzés,

A két csillag nemcsak az egymás elleni meccsen játszott felejthetetlenül, a közösségi oldalak tele vannak a lehengerlő megmozdulásaikról készített videókkal.

Gols da vitória de ontem! Delhi Dragons 6 x 4 Kerala Cobras! ⚽⚽⚽ @premierfutsalindia

Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinho) által megosztott bejegyzés,

What a goal #ryangiggs #premierfutsal #mumbaiwarriors #trending

Felix Calis (@felixcalis) által megosztott bejegyzés,