Zsákként dőlt el a korábbi bokszvilágbajnok

Eleider Alvarez, boksz, ökölvívás
QUEBEC CITY, QC - JULY 29: Eleider Alvarez of Canada celebrates his victory against Robert Berrige of New Zealand after their fight at the Centre Videotron on July 29, 2016 in Quebec City, Quebec, Canada. Mathieu Belanger/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Öt menetet sem bírt ki a korábbi nagyközépsúlyú IBF-világbajnok, Lucien Bute, aki ezúttal a félnehézsúlyban próbált szerencsét, de kiütéses vereséget szenvedett a veretlen Eleider Alvareztől.

Újabb vereséget szenvedett a korábbi nagyközépsúlyú IBF-világbajnok, Lucien Bute (32-4-1, 25 KO). A félnehézsúlyú WBC eliminátori mérkőzésen Bute ellenfele a veretlen Eleider Alvarez (22-0-0, 11 KO) volt.

Jól kezdett a kanadai-román, hamarabb elkapta a fonalat ellenfelénél, így a nyitó percek az ő elképzelései szerint alakultak.

Eleider Alvarez Forrás: AFP/2016 Getty Images/Mathieu Belanger

A másodikban egy vétlen fejeléstől felrepedt Bute orra, valamint Alvarez homloka, így véres küzdelem alakult ki, mindkét öklöző keményen püfölte a másikat.

Az ötödikben Alvarez egy jobbossal előbb megrendítette, majd egy jobb horoggal földre küldte bajban lévő ellenfelét. Bute ugyan felállt, de nem volt abban az állapotban, hogy folytathassa a találkozót, így Alvarez 5. menetes TKO-val bebiztosította magának a kötelező kihívói pozíciót.

Forrás: Profiboksz.hu