Vágólapra másolva!
A tokiói olimpiára Miamiban készülő Sinkó Krisztián minden idők egyik legjobb profi ökölvívójával, Floyd Mayweatherrel bulizhatott együtt Miamiban. 

"Távol áll tőlem az az életmód, amit képvisel – kezdte a Borsonline-nak. – Megdöbbentem, hogy az alkoholt és a kábítószert sem veti meg. Hihetetlen jó bokszoló, de nem példakép.

Képet sajnos nem tudtam készíteni Mayweatherrel, ám adott nekem egy pacsit, a barátnőmnek meg két puszit."

Így partizik Mayweather:

Just a normal house party at 5:16am for Mr. My Life is the Sh*t Music by: @liljamez Film credit: @jpconnected www.themoneyteam.com

Floyd Mayweather (@floydmayweather) által közzétett videó,

A junior Eb-bronzérmes Sinkó Krisztián Magyarországon nem találta meg a számításait, ezért az Egyesült Államokba költözött. Apja, Sinkó Zoltán így nyilatkozott fia mesébe illő történetéről: "A szerencsének és Istennek köszönhetően aztán rábukkant egy poros, pici teremre, ahol Florida legjobbjai készülnek.

Lehetőséget kért az edzőtől, ám segítség helyett kinevették.

Kiki szinte könyörgött, adjanak neki egy menetet, hogy bizonyíthasson. Az egy menetből hat lett, majd odalépett hozzá az edzőlegenda, Jorge Rubio, hogy szívesen foglalkozna vele, ingyen is."

Cél az olimpiai bajnoki cím

Maga a 21 éves bokszoló elmondta, hogy hat edzője volt Magyarországon, de összesen nem tudtak annyit adni neki, mint a kubai tréner. "Csak pislogok, olyan dolgokat mutat. Például a kubai lazaságra tanít. Három hónap múlva, ha minden jól megy, kötelek közé léphetek Miami bajnokával, ha legyőzöm, léphetek tovább.

Egy év múlva talán világbajnoki címért küzdhetek.

Nagy álmom pedig, hogy a 2020-as tokiói olimpián a dobogó tetején hallgathassam a himnuszt."