Mayweather ismét edzésbe állt

Floyd Mayweather Jr., boksz
UNITED STATES, LAS VEGAS : Floyd Mayweather Jr. reacts after defeating Manny Pacquiao in their welterweight unification bout on May 2, 2015 at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada. AFP PHOTO / JOHN GURZINKSI
Vágólapra másolva!
Időről időre felröppenek különböző hírek és pletykák azzal kapcsolatban, hogy legalább egy mérkőzés erejéig visszatér a szorítók világába a tavaly szeptemberi, Andre Berto elleni pontozásos győzelme után visszavonuló Floyd Mayweather.

A súlycsoportoktól függetlenül is a legjobb profi ökölvívónak tartott, és makulátlan mérleggel (49-0) visszavonuló 39 éves Mayweather pénteken az Instagram-oldalán tett közzé egy videót, amely szerint ismét edzésbe állt, írta a Profiboksz.hu szakportál.

A rövid videóra természetesen azonnal lecsapott a külföldi szaksajtó, és máris beindultak a találgatások arról, hogy vajon Mayweather újabb összecsapásra készül, és ha igen, akkor ki ellen vívhatja meg az 50. hivatásos találkozóját?

A Boxingnews24.com portál szerint Manny Pacquiao, Saul Canelo Alvarez, Conor McGregor, Adrien Broner és Danny Garcia neve merülhet fel, előbbi három esetében a mérkőzés komoly bevétellel is kecsegtetne, de egy Broner vagy egy Garcia elleni csata kevesebb pénzt hozna a konyhára.