Látványos adok-kapok után elsült a világbajnok végzetes balosa - videó

HORIZONTAL
Adonis «Superman» Stevenson celebrates after defending his WBC light-heavyweight world title against Tavoris Cloud at the Bell Centre in Montreal, Quebec, Canada, on November 28 2013. JOEL LEMAY/QMI AGENCY Adonis "Superman" Stevenson (culotte jaune) vainqueur du combat affrontant Tavoris Cloud (culotte camouflage) lors du championnat de boxe des mi-lourds WBC au Centre-Bell, a Montréal en ce samedi 28 septembre 2013. JOEL LEMAY/AGENCE QMI
Vágólapra másolva!
Több mint 10 hónapos szünet után lépett ismét szorítóba a WBC szervezet félnehézsúlyú világbajnoka, Adonis Stevenson, a haiti-kanadai öklöző pénteken éjszaka Quebec Cityben az amerikai Thomas Williams Jr. ellen kiütéssel védte meg övét - írja a Profiboksz.hu.

A találkozó első menetében még úgy tűnt, a címvédő akár nagyon gyorsan le is zárhatja az összecsapást, miután Williams padlóra került, azonban

az amerikai kihívó nem csak túlélte a kritikus pillanatokat, de visszatámadásokra is futotta az erejéből.

A második és harmadik menetben látványos tűzijátékot láthattak a nézők, miután mindkét öklözőnek voltak kemény találatai, közben viszont ismét megroggyant Williams.

A negyedik menetben aztán a világbajnok lezárta a küzdelmet egy pontos, fejre mért balossal, amely után a vezetőbíró kiszámolta az amerikai bokszolót.

A meccs összefoglalója:

Stevenson új rekordja: 28 győzelem (ebből 23 KO/TKO), 1 vereség, 0 döntetlen.