Vágólapra másolva!
Egy férfi meghalt, kettő pedig megsebesült, amikor lövöldözés tört ki Dublinban egy bokszmeccset megelőző mérlegelés közben. 

Az esemény a dublini Regency Hotelben történt, ahova rendőrnek öltözött fegyveresek törtek be, és tüzelni kezdtek az AK-47-es géppisztolyukból.

A lövöldözés nyomán egy ember meghalt, kettő pedig megsebesült, róluk csak annyit ír a BBC, hogy húszas-harmincas éveikben járó férfiak.

Elhalasztották a gálát

A mérlegelésre a szombati, Klánok összecsapása néven futó gála felvezetéseként került sor, amelyen az ír Jamie Kavanagh és a portugál Antonio Joao Bento mérkőzött volna meg az európai könnyűsúlyú címért, de a legfrissebb hírek szerint elhalasztják a gálát.

A lövöldözés hátterében bandák közötti leszámolás állhat.

A 25 éves Kavanagh két rokonát is elvesztette az elmúlt másfél évben,

az édesapját, Gerardot 2014 szeptemberében lőtték agyon egy marbellai bárban, ami miatt a bokszoló kilenc hónapra felfüggesztette a karrierjét, majd tavaly márciusban a nagybátyját, Pault lőtték le Dublinban.

A történtekről videofelvétel is készült, ezen látszik, hogy a lövöldözés kirobbanásakor mindenki pánikszerűen menekül, és egy kislány hangja hallható, ahogy az édesapját szólongatja kétségbeesetten.