Vágólapra másolva!
Azok után, hogy április 16-án, csütörtökön a Felix Promotion közleményben jelezte, hogy Bedák Zsolt is ringbe lép a május 2-ai, Las Vegas-i bokszgálán, elképzelhető, hogy mégis a magyar bunyós nélkül vezetik fel a Floyd Mayweather-Manny Pacquiao főmérkőzést.

"Nekem aláírt szerződésem van az amerikaiakkal, nem hallottam semmiről. Amúgy most hívott az öcsém, elmondta a hírt, de semmilyen hivatalos értesítést nem kaptam, sem telefont, sem e-mailt, a promoterem, Rácz Félix sem mondott semmit. Remélem, csak félreértés van, mindenesetre ugyanúgy készülök tovább, és várom a meccset" – mondta az Origónak Bedák Zsolt arról, hogy talán mégsem bokszolhat a május 2-ai Floyd Mayweather-Manny Pacquiao meccs előtt.

Az Index vette észre, hogy bár csütörtökön bejelentették, hogy a magyar bokszoló lesz a Bokszvilágtanács (WBC) kispehelysúlyú világbajnoka, a mexikói Léo Santa Cruz (29-0-1, 17 KO) ellenfele, a Boxrec.com portál szerint Santa Cruz a francia Anthony Settoullal (20-3-1, 8 KO) csap össze.

Anyagi és erkölcsi kár

"Egyelőre várom a hivatalos választ, mi történt. Ha azt láttam volna, hogy egy jobb, rangosabb ellenfelet kapna Santa Cruz, még érteném. De így? A szerződésben szerepel az anyagi kártérítés, de az erkölcsi kár jelentősebb" - nyilatkozta az Indexnek Rácz Félix, a magyar versenyző menedzsere. Ráczot mi is kerestük, de egy munkatársa azt mondta, hogy tárgyal, és későbre visszahívást ígért.

Settoul a saját Facebook-oldalán már örül Forrás: Facebook

Santa Cruz már két napja úgy nyilatkozott az Espndeportes portálnak, hogy a francia Anthony Cetone ellen lép szorítóba, ugyan a nevek nem egyeznek, de ezt akár egy elhallásnak is betudhatjuk.

Anthony Settoul a saját Facebook-oldalán már örül a sikernek, nemcsak ellenfeléről kerül fel fotó, de a Boxrec oldalát is belinkelte bizonyíték gyanánt.

A gála helyszíne, a Las Vegas-i MGM Grand Hotel honlapján csak a főmérkőzés szerepel, a felvezető meccsek programja nem.