Briggsnek időpontja van a Klicsko-meccsre

Shannon Briggs, boksz, ökölvívás
GERMANY, Düsseldorf : US former WBO champion Shannon Briggs attends a joint press conference of Ukrainian born world heavyweight boxing champion and his Samoan-Australian challenger in Duesseldorf, north-western Germany, on April 22, 2014 ahead of their title fight. Wladimir Klitschko will defend his WBA, IBF, WBO and IBO belts against Australia's Alex Leapai in Oberhausen, on April 26, 2014. AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
Vágólapra másolva!
Nagyon optimistán várja a szeptembert a korábbi nehézsúlyú profi bokszvilágbajnok Shannon Briggs, aki szerint már biztossá vált, hogy az ősszel lehetőséget kap a nehézsúly királya, Vlagyimir Klicsko ellen. Ehhez persze az ukrán bunyósnak le kell majd győznie április 25-én kihívóját, Bryant Jenningst.

"Időpontom van a Klicsko-meccsre szeptemberre, de lehet, hogy már előbbi meg megtörténik. Ezt az emberei is megerősítették. Szeptember valószínűleg Hamburgban csapunk össze, de remélhetőleg át tudjuk hozni a meccset inkább valahova Amerikába" - idézte Briggset a Profiboksz.hu szakportál.

Az amerikai bokszoló szerint az is elképzelhető, hogy már július-augusztus környékére összejön a csata. "Marha jól érzem magam, bombaformában vagyok. Alig várom már, hogy bokszoljunk!" - nyilatkozta.

Briggs marha jól érzi magát Forrás: AFP/Patrik Stollarz