Hosszú Katinka átvette a Duna Aréna kulcsait

Fürjes Balázs
Budapest, 2017. február 21. A nyári vizes világbajnokság központi létesítménye, amelyet Duna Arénának kereszteltek el, 2017. február 21-én. Fürjes Balázs, az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos ezen a napon bejelentette, hogy a szerződésben vállalt határidő előtt és költségkereten belül elkészült a létesítmény. Július 14. és 30. között Budapesten és Balatonfüreden rendezik meg a világbajnokságot. MTI Fotó: Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Fürjes Balázs kedden bejelentette, hogy a szerződésben vállalt határidő előtt és költségkereten belül elkészült a nyári vizes világbajnokság központi létesítménye, amelyet Duna Arénának kereszteltek el.

"Ez a nap az összefogásról, a magyar tehetségről és az ígéretek betartásáról szól" – jelentette ki az egyes kiemelt jelentőségű budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos a keddi ünnepélyes eseményen.

A nyári vizes világbajnokság központi létesítménye, a Duna Aréna Forrás: MTI/Balogh Zoltán

A Duna Aréna jelképes kulcsát Tarlós István főpolgármester és Fürjes Balázs közösen nyújtotta át a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkának, aki válogatott társaival együtt hamarosan birtokba veheti az uszodát.

Az utolsó simítások Forrás: MTI/Balogh Zoltán