Vágólapra másolva!
Második hete új arculattal és új tematikával jelentkezik az immár 15 éve töretlen népszerűségnek örvendő Heti helyzet című műsor a Sport TV-n. A műsorvezető és a vendégkör azonban nem változik. Az eheti adás egyik vendége az Origo sportrovatvezetője, Lantos Gábor lesz.

Izgalmas témák, oldott hangulat, sok-sok nevetés, három sztárvendég és a házigazda Ágai Kis András. Így jellemezhetnénk röviden a Sport TV népszerű sport talkshow-ját, a Heti helyzetet, amelyben mindig történik valami izgalmas. A műsor február 3-án kapott új köntöst. Az arculatváltás frissebb, fiatalosabb, dinamikusabb külsőt kölcsönöz.

A Heti helyzet eheti adásában Ágai Kis András műsorvezető vendége Wéber Gábor autós újságíró, Szabó Bence olimpiai bajnok és Lantos Gábor, az Origo sportrovatvezetője lesz Forrás: Origo

A külső mellett a műsor struktúrájában is lesznek változások. Mostantól minden héten lesz egy kiemelt hír, amit a korábbiaknál sokkal részletesebben elemeznek ki a műsor aktuális megmondóemberei. Újdonság továbbá, hogy ezzel a témával kapcsolatban az utca embere is megszólal majd.

A mostani adás egyik vendége az Origo sportrovatának vezetője, Lantos Gábor lesz.

A fő téma pedig a magyar labdarúgás edzőképzésnek helyzete, amelyről ezen a héten írtunk cikket.

Szalai László: Ne kenjünk mindent a magyar futballedzőkre!

Az adás péntek este 19 órakor a Sport 1-en lesz látható, majd szombaton reggel 9 órakor a Sport 2-n, míg vasárnap reggel 9-kor a Sport 1-en ismétlik meg a műsort.