A magyar paralimpiai csapat támogatója lett a Telekom

2016. 08. 31. Adámi Zsanett Christopher Mattheisen Magyar Paralimpiai Bizottság Paralimpia Premier Kultcafe Sajtótájékoztató Szabó László Szomolányi Katalin Telekom
Magyar Paralimpia Bizottság és a Magyar Telekom közös sajtótájékoztatója. Szabó László, a Magyar Paralimpia Bizottság elnöke, Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója, Adámi Zsanett, paraúszó.
Vágólapra másolva!
Segíti a paralimpikonok felkészülését a következő olimpiára a Magyar Telekom. A vállalat emellett a piacon egyedülálló módon új, kedvezményes flotta díjcsomagot alakított ki hello holnap! néven a fogyatékossággal élők és segítőik számára.

A Magyar Telekom segíti a hazai csapat felkészülését a következő paralimpiai ciklusban, az erről szóló szándéknyilatkozatot már alá is írta a Magyar Telekom a Magyar Paralimpiai Bizottsággal.

A Telekom emellett több országos érdekképviseleti szervezettel együttműködésben a piacon egyedülálló módon

új, kedvezményes flotta díjcsomagot alakított ki hello holnap! néven a fogyatékossággal élők és segítőik számára.

Az új díjcsomag amellett, hogy kedvezőbb árazású, mint elődje, több extra szolgáltatást is tartalmaz: tagjai a nap 24 órájában korlátlanul, díjmentesen telefonálhatnak egymással kedvezményes havi díjjal, és akár 1 GB-nyi internetforgalmat is bonyolíthatnak.

Magyar Paralimpia Bizottság és a Magyar Telekom közös sajtótájékoztatója. Szabó László, a Magyar Paralimpia Bizottság elnöke, Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója, Adámi Zsanett, paraúszó Fotó: Adrián Zoltán - Origo

Külön újdonság, hogy a flottacsomagot a négy szervezet (Autisták Országos Szövetsége, az Értelmi Fogyatékossággal Élők és Segítőik Országos Érdekvédelmi Szövetsége, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége, valamint a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetség) tagjai mellett igénybe vehetik a velük kapcsolatban álló és együttműködő segítő szervezetek és alapítványok is. A megújult feltételek mellett egy ügyfél két előfizetésre is jogosult, ami

megkönnyíti a kommunikációt a fogyatékossággal élő ügyfél és egy családtagja, vagy segítője között.

„Közös felelősségünk, hogy megfelelő figyelmet biztosítsunk azoknak, akik a megszokottól eltérő feltételek mellett is kiemelkedő teljesítményekre képesek"- mondta el a bejelentésről szóló sajtótájékoztatón Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom vezérigazgatója, aki a vállalat képviseletében az együttműködésről szóló szándéknyilatkozatot aláírta.

„Arra törekszünk, hogy a magunk eszközeivel megkönnyítsük majd a paralimpikonok felkészülését a következő, tokiói paralimpiára és egyben a mostani riói paralimpia kapcsán mindenkit arra bíztassunk, hogy szurkoljon a magyar csapatnak."