Vágólapra másolva!
Sportnyelven szólva mindent beleadott a Telekom által szervezett instagram „képfeltöltős” játék résztvevőjeként a veszprémi Bencsik Barbara, de most cseppet sem bánja, hogy öt napon át folyamatosan, olykor késő éjszakáig posztolta a maga által készített fotókat. Egészen pontosan 222 felvételt.

„Folyamatosan figyeltem, hogy rajtam kívül még hányan kapcsolódnak be a játékba, de azt is, hogy a játékostársak mennyire aktívak. Nagyot hajráztam a végén, de most majd ki ugrok a bőrömből a boldogságtól, mert a sorsoláson az én nevemet húzták ki. Álmomban sem hittem volna, hogy 'játszva' nyerek, és az édesapámmal együtt pénteken elutazhatok Kölnbe, a kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjére. Ahol az a csapat – az MKB-MVM Veszprém – harcol majd az első helyért, amelynek négyéves korom óta a lelkes szurkolója vagyok. Csodálatos dolog, hogy ott lehetek a kedvenceim közvetlen közelében, akik közül külön is ki szeretném kiemelni Ilicset, Nilssont, Zeitzet ésSulicot a külföldiek, Nagy Lászlót, Lékai Mátét és Mikler Rolandot pedig a magyarok közül.” - számolt be a szerencsés győztes a Telekom Sporthír Szolgálatnak.

A győztest és a családtagjai közül kiválasztott kedvezményezettjét pénteken kora reggel két sofőrrel gépkocsi szállítja a Final Four helyszínére, ahol szállást és belépőjegyeket kapnak. Bencsik Barbara egyike lesz azoknak, akik a kölni tartózkodásuk alatt is posztolják majd a fotóikat, amelyek egy részével a Telekom által a Veszprém Aréna szomszédságában kialakított szurkolói park látogatói is találkoznak majd az ott felállított óriáskivetítőn.

Telekom Sporthír Szolgálat – Szalay Péter