Vágólapra másolva!
Ezen a héten is számos fontos sporteseményt rendeznek, ezek közül többet Magyarországon. Összeírtuk, amiről semmiképp nem jó lemaradni.

Csendesen indul a hét, de a teniszbarátok már hétfőtől láthatnak férfi meccseket Isztambulban és Münchenben, miközben a nők Marrákesben adogatnak.

Kedden majdnem minden 18.00-kor kezdődik: az Érd-Győr női kézis csata, a férfi kosárbajnokság négy negyeddöntője, sőt az Újpest-Videoton MK-elődöntő visszavágója is. A kivétel: 20.30-tól Bayern-Dortmund német kupa-meccs.

Szerdán a bombaformában lévő Fradi fekszik a Szolnoki MÁV útjába az MK másik elődöntőjében, de aligha kell attól tartania, hogy elgázolja a másodosztályú csapat.

Olaszországban bajnok lehet a Juventus, méghozzá a Fiorentina elleni rangadón, ha a Lazio és a Parma is úgy akarja.

Spanyolországban is lesz hétközi forduló, azaz folytatódik a Barcelona-Real Madrid üldözéses verseny: a katalánok kedden (20.00) a Getafét, a fővárosiak szerdán (20.00) az Almeríát fogadják, míg a Rayo-Valencia csata csütörtökre (20.00) marad.

De maradjunk még a szerdánál, amíg felhívjuk a figyelmet a pólós bajnoki elődöntőkre, ahol szintén lesz egy Szolnok-FTC párbaj (18.30), Újbuda-Eger (19.00).

Csütörtökön orosz-magyar férfi kézis Eb-selejtező (17.00), egyenesen Csehovból.

Pénteken a Nagy futam száguld át a pesti utcákon (például Kimi Räikkönen és Sebastien Loeb), és beindul a hokivébé, az A csoportos, melyen már a leendő ellenfeleinket figyelhetjük. Ugyancsak ez lesz a kajak-kenu-Eb nyitónapja, valamint a Paks-Honvéd képében elindul az NB I hétvégi fordulója.

Szombaton túraautó-vb a Hungaroringen, Tour de Balaton Földváron, magyar-orosz férfi kézis visszavágó Veszprémben (16.10), öttusa-Vk Kecskeméten, valamint egy Eger-Barceloneta meccs a pólós BL-ben.

Vasárnap túraautó-vb már élesben, MotoGP-futamok (Moto3 11.00, Moto2 12.20, MotoGP 14.00), és az évszázad bokszmeccse, a hétfő hajnalba áthúzódó Mayweather-Pacquiao Las Vegasból.