A pucér tiltakozót is ledózerolta a tongai szörny

Vágólapra másolva!
Chris Hala'ufia, a London Welsh rögbicsapatának játékosa teljesen bezsongott a Leicester Tigers elleni meccsen, az ellenfél fejét a földbe verte, de letarolta a pályára szaladó meztelen férfit is. Még szép, hogy összejött neki a kiállítás. 

Angliában furcsa mód nagy hagyománya van annak, hogy a nézők meztelenül rohanjanak be a pályára az adott sportesemény közben (streaking), és így tiltakozzanak valami ellen.

Azt nem tudni, hogy az egyébként már kiesett London Welsh meccsén mi vezette a pucér férfit, azt viszont nagyon is tudjuk, ki vezette ki: a felbőszült Chris Hala'ufia úgy teremtette le, hogy csak nyekkent.

Itt már a tiltakozó is tudja, hogy ez hülye ötlet volt Forrás: Europress/Getty Images


A tongai játékos - aki elsősorban csonttörő ütközéseiről híres - azonban csak ekkor kezdett belendülni; pár perccel később később előbb vállal felöklelte Laurence Pearce-t, de mivel a brutális ütközéssel nem volt tökéletesen elégedett, a földön fekvő ellenfél fejét még bele is verte a gyepbe, csak hogy tudja, mire számíthat, ha legközelebb is arra jár.

A játékvezető elsőre nem vette észre a dolgot, de aztán a videofelvételek alapján azonnal kiállította a magáról megfelejtkezett hústornyot.

Az esetekről készült további képeket és videókat itt nézhetik meg, a meccset egyébként a vendégek nagyon simán, 38-17-re nyerték meg, de valószínű, hogy Chris Hala'ufia viselkedése még őket is sokkolta, mert először fordult elő az évadban, hogy a London Welsh bárki ellen vezetni tudjon a szünetben (10-7).