Megúszta a repülőgépbalesetet az NFL-sztár

New York, 2015. március 5.
Az egyik utasnak, Larry Donnellnek, a New York Giants labdarúgójának a felvétele a Delta Airlines Atlantából érkező utasszállító gépéről, amely landolás közben kicsúszott a behavazott kifutópályáról és áttörte a kerítést a New Y
New York, 2015. március 5. Az egyik utasnak, Larry Donnellnek, a New York Giants labdarúgójának a felvétele a Delta Airlines Atlantából érkező utasszállító gépéről, amely landolás közben kicsúszott a behavazott kifutópályáról és áttörte a kerítést a New York-i LaGuardia repülőtéren 2015. március 5-én. A légikikötőt lezárták a baleset miatt. (MTI/AP/Larry Donnell)
Vágólapra másolva!
Larry Donnell is rajta volt azon a repülőgépen, amely balesetet szenvedett a hatalmas hó miatt New Yorkban.
Nem tudott megállni a gép Forrás: MTI/AP/Larry Donnell

Az NFL-ben szereplő New York Giants amerikaifocistája a többi utassal együtt megúszta a balesetet, amelyben a Delta Airlines Atlantából érkező gépe landolás közben kicsúszott a behavazott kifutópályáról és áttörte a kerítést a New York-i LaGuardia repülőtéren.

Mindenki megúszta Forrás: MTI/AP/Larry Donnell

"Mindenki sokkot kapott a fedélzeten, amikor elkezdett csúszni a repülő, de ahogy én tudom, az összes utas és a személyzet is megmenekült" - mondta az AP hírügynökségnek Donnell, akinek volt lelkiereje képeket is készíteni a baleset után.