Vágólapra másolva!
Regős Lili fotóit döbbenten nézik a rajongói, a világbajnok fitneszmodellről ugyanis nap mint nap tökéletes fotók jelennek meg a közösségi oldalakon. A 27 éves sportolónő az Origót beavatta pár részletbe.

"A lányok többsége azt hiszi, hogy meg fognak erősödni a súlyzós edzésektől. Ez nagy tévedés. Attól lesz valaki nagydarab, amit válogatás nélkül megeszik mellette. Guggolás nélkül pedig kerek popó sincsen. Ne sajnáljuk az időt rá! Kérjétek edző segítségét a gyakorlat helyes végrehajtásához, mert azt precízen meg kell tanulni. A rosszul végzett guggolás könnyen sérülést is tud okozni" - nyilatkozta az Origónak.

Kedden ezzel a fotóval kedveskedett rajongóinak Forrás: Kiss Roland

Decemberben elárulta, hogy betegség nehezítette a dolgát a WBPF indiai vb-jén, amelyen ezüstérmes lett. "Az ezüstérem miatt egyáltalán nem vagyok elkeseredve, nincs okom rá, mert mindent megtettem, és minden támogatást megkaptam a céljaim megvalósítása érdekében. A motivációm megvan, 2015-ben majd egy jobb formával állok elő a thaiföldi vb-n" - fogalmazott.

(A képet itt is megnézheti.)

Az esemény előtt az Origónak adott interjújában arról beszélt, hogy nem szereti, ha a világ legjobb testű nőjének hívják, hiába lett a Miss Fitness Universe Bikininek a győztese. "Nem mindenkiben tudatosult, hogy mit is jelent valójában ennek a versenynek a megnyerése. Nem állja meg a helyét, hogy én vagyok a világ legjobb testű modellje, mert nem vagyok divatmodell. Ne keverjük össze a divatmodellt a fitneszmodel sportolóval! Jobban örültem volna, ha a sportértéket emelik ki. Az emberekben szinte védjegyként maradt meg ez a jelző velem kapcsolatban, sokat nem tudok ellene tenni. Még jobban igyekszem jó formában maradni" - mesélte Lili.

Nézegessen még több képet Regős Liliről!