Vágólapra másolva!
Tony Romo pocsék játékával súlyos vereséget szenvedett a Dallas Cowboys a tengerentúli amerikaifutball-bajnokság (NFL) hétfő esti rangadóján a Chicago Bearstől.

A mérkőzés előtt jelentették be, hogy megszakadtak a tárgyalások Tony Romo és a Dallas vezetősége között, az irányítónak még két évig él a szerződése, a Cowboys azonban szerette volna meghosszabbítani. Romónak nem felelt meg az első ajánlat, ezért a vezetőség úgy döntött, hogy majd a szezon végén visszatérnek rá, mert nem akarják, hogy a tárgyalások megzavarják Romót a játékban. Úgy tűnik azonban, hogy ennyi is elég volt ahhoz, hogy pályafutása egyik legrosszabb teljesítményét nyújtsa a 32 éves irányító, aki a Chicago elleni hazai meccsen hiába passzolt 307 yardot, és osztott ki egy TD-passzt, ötször adta el a labdát, ennyi interceptiont korábban egyszer sem dobott egy találkozón. Ráadásul két labdaeladásából touchdownt is ért el a Bears.

A végén le is cserélték Romót, Kyle Orton állt be a helyére, aki gyorsan adott is egy touchdownpaszt, a Chicago ennek ellenére nagyon simán, 34-18-ra nyert, így 3-1-es mutatóval áll, míg a Dallas mérlege 2-2-re módosult.

Romót szerelik, és TD-futnak belőle: