Vágólapra másolva!

6.: Labdarúgó-világbajnoki selejtező, 8. csoport:
Olaszország - Magyarország 1-0, a magyar csapat negyedik lett csoportjában.

12.: Több mint húsz év versenyzés után éppen 34. születésnapján jelentette be visszavonulását az olimpiai és kétszeres világbajnok, fedett pályán és szabadtéren is világcsúcstartó Javier Sotomayor, a kubaiak legendás magasugrója, aki az utóbbi időben kétszer is doppingügybe keveredett.

13.: Tizenegy órás életmentő szívműtéten esett át az idén öt trófeát begyűjtő Liverpool vezetőedzője, Gerard Houllier. A francia labdarúgótréner a Leeds United elleni bajnokin lett rosszul.

14.: Az idényzáró Forma-1-es Japán Nagydíj dobogósai: 1. M. Schumacher (német, Ferrari), 2. Montoya (kolumbiai, BMW-Williams), 3. Coulthard (skót, McLaren-Mercedes). Világbajnok Schumi és a Ferrari.

16.: Keleti Ágnes ötszörös olimpiai bajnok tornászt beiktatták New Yorkban a Női Sportolók Világhírességeinek Csarnokába.

19.: A Magyar Millenniumi Mount Everest expedíció tagjai megkezdték a levonulást a hegyről. Siker esetén ők lettek volna az első magyarok, akik feljutnak a 8848 m-es magasságba. Egy nappal később halálos balesetet szenvedett Gajdos Sándor orvos.

21.: A kedvezőtlen időjárás miatt elállt a Mount Everest meghódításának tervétől az a magyar expedíció, amely másodiknak indult a világ legmagasabb hegycsúcsára.

24.: Gellei Imrét választotta kapitánynak a Magyar Labdarúgó Szövetség.

30.: A magyar férfikard-csapat (Ferjancsik Domonkos, Nemcsik Zsolt, Lengyel Balázs, Fodor Kende) 45-37-re kikapott Oroszországtól a franciaországi vívó-világbajnokság döntőjében.

31.: Belehalt sérüléseibe Régine Cavagnoud francia síelőnő, aki két nappal korábban szenvedett balesetet egy edzésen.

Január Február Március Április
Május Június Július Augusztus
Szeptember Október November December