Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A marokkói csodakapus tündéri kisfia máris apja nyomdokaiba lépett - videó

fbl TOPSHOTS Horizontal
Morocco's goalkeeper #01 Yassine Bounou's son Isaac plays with a ball as Morocco players celebrate winning the Qatar 2022 World Cup quarter-final football match between Morocco and Portugal at the Al-Thumama Stadium in Doha on December 10, 2022. (Photo by KARIM JAAFAR / AFP)
Vágólapra másolva!
Jasszin Bono, a vb-elődöntőbe jutó marokkói válogatott kapusa a portugálok elleni győzelem után a kisfiával ünnepelt a gyepen.
Vágólapra másolva!

Marokkó a csoportból való továbbjutás, majd Spanyolország búcsúztatása után a negyeddöntőben újabb óriási bravúrt bemutatva a Cristiano Ronaldóval felálló portugálokat is búcsúztatta. Az első afrikai csapatként vb-elődöntőbe jutó Marokkó ellenfél játékosától még nem kapott gólt (egyetlen öngól terheli a védelmet), amiben óriási szerepe van Jasszin Bono kapusnak.

A Sevilla kapusa minden meccsen több hatalmas bravúrt is bemutatott, és úgy tűnik, hogy megkezdte utódja képzését is. A kis legény a papa hatalmas kesztyűiben igyekezett lemásolni Bono bravúrjait a lefújás után, de valljuk be, az ütemérzékén még van mit csiszolni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről