A marokkóiak sztárja rátámadt a FIFA elnökére a bronzmeccs után

Horizontal FOOTBALL HEADSHOT PRESS CONFERENCE FIFA
Gianni Infantino ukrajnai fegyverszünetre szólított fel
Vágólapra másolva!
Kissé elragadtata magát Asraf Hakimi, a katari foci-vb-n óriási meglepetésre a negyedik helyen záró marokkói válogatott egyik legnagyobb sztárja, aki még jóval a horvátok elleni bronzmeccs lefújása után sem tudott uralkodni magán.
Vágólapra másolva!

A katari Abdulrahman al-Jasszim játékvezető valóban több megkérdőjelezhető ítélettel haragította magára mind a marokkói, mind a horvát drukkereket (utóbbiak egy jogos tizenegyest is számonkérhettek rajta), de, amit a Paris Saint-Germain sztárja csinált, az már túlzás volt.

Nem elég ugyanis, hogy a marokkóiak közvetlenül a lefújkás után csinálták a cirkuszt, de a svéd SVT című lap helyszíni tudósítója szerint Hakimi egyenesen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnökét kapta el, akinek azt kiabálta, hogy

"Ez már a második meccs, amikor ezt csinálod velünk, mi bajod van neked?"

utalva arra, hogy a portugálok ellen sem voltak kibékülve az észak-afrikaiak a bíráskodással.

A svéd tudósító szerint a FIFA biztonsági emberi azt követelték azoktól, akik felvették a jelenetet, hogy azonnal töröljék le, amit persze nem tettek meg. Amikor pedig Infantino is előlépett, hangos fújjolással fogadták a jelenlévők.

Később Hakimi már lehiggadva az interjúzónában azt állította, hogy bocsánatot kért a svájci sportvezetőtől a viselkedéséért.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!