Csalódottan üzent a világbajnokságról lemaradó Sergio Ramos

Spain v Kosovo - FIFA World Cup 2022 Qatar Qualifier soccer Kosovo 2022 Qatar Sergio Ramos One person Spain gestures FIFA World Cup Qatar qualifying match interviwe TV Jose Breton Pics Action Real Madrid NurPhoto Estadio Horizontal SPORT FOOTBALL FIFA WOR
Sergio Ramos csalódott, hogy nem utazhat Katarba
Vágólapra másolva!
Sergio Ramos, a Paris Saint-Germain labdarúgója csalódott, hogy nem lehet ott a spanyol válogatottban a vasárnap kezdődő katari világbajnokságon.
Vágólapra másolva!

A 36 éves világ- és kétszeres Európa-bajnok hátvéd tavaly nyáron szerződött a Real Madridtól Párizsba, ám első idényében vádlisérülése miatt szinte alig játszott. Azóta azonban meggyógyult, a mostani szezonban alapember PSG-nél.

Sergio Ramos csalódott, hogy nem utazhat Katarba Forrás: NurPhoto via AFP/Jose Breton/NurPhoto/Jose Breton

"A testemet és a lelkemet is annak rendeltem alá, hogy meggyógyuljak és úgy érezzem magam, mint korábban. Szerencsére ez ebben a szezonban sikerült és újra élvezem a játékot.

- írta közösségi oldalán Ramos néhány nappal azután, hogy Luis Enrique kihagyta őt a spanyol válogatott 26 fős katari keretéből.

A rekordot jelentő 180-szoros válogatott védő hozzátette: bár nehezen éli meg ezt, "a Nap minden nap felkel", ő pedig nem fog változtatni magán, a mentalitásán, a szenvedélyén és az elkötelezettségén sem.

A spanyolok - akiknek keretében a rutinos játékosok közül nincs ott Thiago Alcantara, Marcos Alonso és David de Gea sem - csütörtökön Jordánia ellen játszanak felkészülési mérkőzést, majd a világbajnokság E csoportjában jövő szerdán Costa Ricával, négy nappal később Németországgal, végül december 1-jén Japánnal találkoznak.