Szombaton az acrunkba mondják a frankót

Vágólapra másolva!
A Crazy Stylez csapat már több remek hiphopbulit gründolt, de most igazán kitesz magáért: szombaton, az ikonikus MTV Yo! Raps műsor huszadik évfordulójára elhozza a Gödör klubba a Lords of The Undergroundot. Úgy hírlik, a tagok ottmaradnak egész este partyzni.
Vágólapra másolva!

Az MTV Yo! Raps húsz évvel ezelőtti első adása sokat segített abban, hogy a műfaj a kilencvenes évekre újabb virágkort éljen meg. A műsorban tűnt fel többek között a Naughty By Nature és a most szombaton hozzán látogató Lords of the Underground trió is.

A Gödör klubban a New Jersey-i csapaton kívül breaktáncelőadásba és graffitikiállításba is belefuthatunk és persze a hazai hiphopszíntér előadói sem bojkottálják majd az eseményt. Zefir, Gerryson, Györemix! és Nadir áll majd a pultba egy-egy szettre, de Lord Jazz is beáll egy kicsit pörgetni. Nadir, az összejövetel egyik szervezője azt ígéri, hogy a "lordok" a koncertjük után ott maradnak a Gödörben hajnalig.

"A Crazy Stylez ebben az évben három partyval szeretné ünnepelni a Yo! Raps huszadik születésnapját. Májusban például elhozzuk a Naughty by Nature-t, az év végére pedig több meglepetéssel készülünk. A záró rendezvényen a meglepetés-fellépők mellett pédául biztosan vendégül látjuk a tévéműsor két házigazdáját" - mondta érdeklődésünkre Nadir.

A hazai hiphoposok szerencséjére egyre jobb a hazai bulik külföldi híre, ezt bizonyítja az is, hogy az illetékesek állítása szerint nem volt nagy munka megnyerni a keleti parti rapcsapatot. "Lord Jazz, már játszott itt egy bulin, és azóta többször mondta, hogy szívesen jönne még, mert, nagyon bejött neki a hely. Úgy tűnik, valami megmozdult végre a magyar hiphopéletben" - tette hozzá a szervező.

party.[origo].hu

Lords of the Underground: Chief Rocka