Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Dombok felett, fagypont alatt

Vágólapra másolva!
A lavina belassul, a gleccser felpörög, a hóember is táncra kel és a téli sport szerelmesei pedig a mennybe jutnak. Mindez egy időben és helyen, jövő év februárjának első hetében a Snowattack Sí- és Snowboard Fesztiválon, amelynek a mesés franciaországi Puy Saint Vincent ad helyszínt. Hidegen ajánljuk!
Vágólapra másolva!

Ezt a mesébe illő, kis francia falut egy szolid, háromezer fős magyar haderő támadja be egy hétre, hogy megmutassa a pezsgő- és sajtnagyhatalomnak, hogyan vigad a magyar. Számos nappali program, köztük az I. Amatőr Magyar Sí- és Snowboard Bajnokságot is itt rendezik meg, melyre kifejezetten azokat várják, akik eddig még nem próbálkoztak a versenyzéssel.

De amitől igazán kuriózumnak számít a fesztivál: nappal a sport, éjszaka a zene kap főszerepet. Minden este egy bárhelyiség, valamint egy 1000 nm-es, első osztályú hang- és fénytechnikával felszerelt, fűtött rendezvénysátor várja a bulizni vágyókat.

Előadók terén nem panaszkodhatunk, az r'n'b/hiphoptól kezdve a progresszív house-on és breakbeaten át a drumandbassig szinte minden megtalálható lesz a hét programjában. A hat éjszakán több mint húsz neves lemezlovas és előadó húzza majd a (sí)talpalávalót.

Anima sound System dj-k, a Rewind szentháromsága (Palotai, Cadik, Mc Zeek), Ludmilla, Chriss, Dandy, Petey Dixon vagy éppen Roxy dj-k kényszerítik táncra a sípályán átfagyott testeket. S ha napközben épp nincs erőd szelni a havat, vagy egy laza koktélozgatásra vágysz: a hütte és a medence táján ilyenkor is szól a muzsika.

Az egész hetes buli sorozatot további különleges programokkal fűszerezik meg, úgy mint a szabadtéri tábortüzes goaparty, karaokee buli, Chill & Pool, Joy Ladies Night, Pimp yourself, Szingli party. A Snowattack Sí- és Snowboard Fesztivált 2009. január 31. és február 7. között rendezik meg, jelentkezés és további információ a rendezvény honlapján itt!

party.[origo].hu

A tavalyi party

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről