Transzba esve a királyi szálláson

Vágólapra másolva!
Magyarország vezető trance-oldala és -rádiója, a Trancetream Budapest Trance Central sorozatának következő, immár a hetedik partyján, most pénteken a szcéna megkerülhetetlen alakja, Andy Moor teszi tiszteletét az exkluzív, négyszáz férőhelyes Royal Clubban.
Vágólapra másolva!

Andy Moor az egyik legsokoldalúbb dj és producer az elektronikus zene világában. Az évek során védjegyévé vált egyediség és progresszív gondolkodás repítette a Dj Mag legjobb lemezlovasokat rangsoroló listájának harmincadik helyére.

Kétségtelenül zenésznek született: ötéves korában vette első zongoraóráit, majd pár évre rá már hat hangszeren játszott. Tizenhárom évesen a lemezjátszókkal is tett egy próbát, és tíz év múltával a világ legnagyobb rendezvényein tízezrek előtt lépett föl.

Producerként olyan formációk tagja, mint a legendás Tilt, a Leama&Moor, vagy a Whiteroom. Készített remixet például Britney Spearsnek, Avril Lavigne-nek, Paul Oakenfoldnak, Tiëstónak, és nem utolsósorban Brian Eno, az ambient tulajdonképpeni föltalálója munkáit dolgozta át saját ízlésére.

Dalait más dj-k is előszeretettel forgatják, legutóbb a Ridgewalkers Find-remixe még Tiësto In Concert DVD-jén is helyet kapott. Kezdetben az angol progresszív óriásnál, a Baroque Recordsnál jelentek meg szerzeményei, de mára a még nagyobb, New York-i Armada Music is lecsapott rá.

2006-ban elindította saját kiadóját is, melyet kislánya után Ava néven futtat. Elsőként a régi Antiloop formációból ismert, David West kiadványát, majd az ifjú norvég tehetség, Hawk kislemezét jelenteti meg.

2004-ben megalakította a Whiteroom projektet, melyet az év trance-formációjának választanak. 2005-ben az Above&Beyonddal közös Air for Life méltán teszi világhíressé - a számot megválasztottak az Év legjobb trance-dalának a 2006-os Trance Awardson.

2006-ban látott napvilágot a harmadmagával alapított Tilt Explorer című albuma, majd ugyanebben az évben az elektronikus zene több ágát is felölelő Leama&Moor-album. Szólóban tavalyelőtt készíti el a Halcyon című klubslágerét, majd 2007-ben a nyár egyik legnagyobb durranását, a finn dj Orkideával közös Year Zero-t. Érdemei elismeréseként 2007 végén a Delerium Angelicus-remixe Grammy-díj jelölést kapott.

Két héttel ezelőtt szervezési problémák miatt elmaradt party pótlását az ötcsillagos, luxusszálló Corinthia Grand Hotel Royal körúti épületében található Club Royalban rendezik meg. Pénteken a hazai színeket Inpieces és Reb képviseli, jegyeket a helyszínen négyezer forintért lehet váltani.

Trancetream

Andy Moor és az Above&Beyond közös fellépése San Franciscóban