Már készülnek a nyárra

Vágólapra másolva!
Az egykoron Livepoolból indult Creamfields fesztivált kilencedszerre rendezik meg nyáron. Az idők során Anglia mellett bekapcsolódott Dél-Amerika és Európa több része is. Júliusban, csak Csehországig kell elutaznunk, hogy megnézzük a világhíres tízezreket vonzó fesztivált, ráadásul elindult a hivatalos európai, azon belül magyar nyelvű honlapjuk is.
Vágólapra másolva!

A honlap információja szerint máris biztosra vehető, hogy a cseh dj-élvonal ott lesz a breclavi repülőtéren. Lucca, Michael Burian, Orbith, Ladida, Katcha, Michal Poliak, Loutka, Agent, Sayko és Javas már a biztos fellépők közé tartozik.

A hivatalos európai szájton magyar menürendszerrel és információkkal találkozhatunk. Csehország háromszor adott helyet a fesztiválnak, ami így a cseh technoszcéna legfontosabb rendezvényévé vált - és négy év szünet után a Creamfields visszatér.

Breclav nagyon fontos forgalmi csomópont, mely négy ország határán fekszik. Könnyen megközelíthető Prágából (250 kilométer), Pozsonyból, Bécsből (mindkettő 80), Budapestről (260).

A Creamfields Central Europe így elsősorban Csehország, Szlovákia, Ausztria és Magyarország közönségének szól, de persze a világ minden tájáról érkezik majd a közönség és a fellépők. Hét színpadon több mint hatvan előadó, dj és zenekar kap majd lehetőséget.

A most elindult európai honlapon az alapvető hírek mellett természetesen tájékozódhatunk a jegyekről, a szálláslehetőségekről, illetve minden egyéb hasznos információról. A júliusi fesztivált hivatalos warmup-bulik vezetik majd be, például Bécsben. Több mint harminc bemelegítő party terveznek júliusig, és a szórásból ígéretük szerint kishazánk sem maradhat ki.

party.origo.hu

Chemical Brothers a Creamfields-en