Legnagyobb sztárok, legjobb zenék

Vágólapra másolva!
Az trance-rajongók kezdhetnek gondolkodni, kikre és milyen számokra adják le szavazataikat a nemrégiben meghirdetett 2007-es Trance Awards szavazáson, illetve a nemrég, a világ legjobb dj-jének választott Armin Van Buuren nevével fémjelzett State of Trance műsorban. A Trancetream nyomán.
Vágólapra másolva!

A Trance Awards, mint minden rendes szavazás, nem csak egy, a legjobbnak járó díjat oszt ki. A dj, producer, label, liveact, klub és még számtalan kategóriában adhatják le a felhasználók szavazataikat.

Mint minden ilyen jellegű véleménykérés alapján felállított ranglista, a rajongók, illetve a zeneimádók véleménye szerint kívánja objektíven bemutatni az egyes előadók népszerűségi indexét.

Azt, hogy ezek a listák nem szakmai véleményeken nyugszanak, mindenki tudja. Mégis érdekes lehet egy-egy ilyen nemzetközi voksoláson részt venni és kinyilvánítani véleményünket, hiszen ezzel mi magunk is hozzájárulhatunk egy előadó felemelkedéséhez, vagy esetleges bukásához.

Mivel az év vége már itt van a nyakunkon, ezért szavazás szavazás hátán: Az www.arminvanbuuren.net-en az év öt legjobb felvételére várják a voksokat. Természetesen csak azok közöl lehet válogatni, akik Armin műsorában, a State of Trance-ben voltak hallhatóak.

Armin van Buuren: State of Trance

Az eredményekből állítják össze a december huszadikai műsor listája, melybe a top-20 szerzeményt választják be a hallgatók. Ezt követően pedig december 27-én lesz hallható Yearmix Armintól.

Trancetream.hu