Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Illegalitásba vonul a Papírgyár

Vágólapra másolva!
Nyolc színpadnyi programot és közel tíz zenei stílust vonultat fel a Papírgyár október 27-én, szombaton. Lesz techno, dubstep, kísérleti elektronika, goa, psy és ki tudja még mennyi zenei részhalmaz a félszáz dj-nek munkát adó rendezvényen.
Vágólapra másolva!

Illegálpartyra készül a Gyár utca: a Papírgyárban nyolc színpadon majd' félszáz dj mutatja meg, hol is tart a magyar underground partyszféra.

A Techno Stage-en Cema, Isu, Tégla, Dork, La King és a Hotel North Pole dj-párosa, Sinkó és Wamzer nyújtja a tőle megszokott színvonalat. A kettes számú színpad a kísérleti elektronikáé, itt vélhetően elszabadult hangorkánok, felismerhetetlen zajok és ütemek szólalnak majd meg, Gymna Zion, Tigrics, Friskfisk, Thalium, Alkemizt, Prell és Binaura keze alól.

A Tilos Fogadó nem kapott stílusnevet, ami érthető, itt ugyanis Cadik, Suhaid, Ozon, Gonnok, Kanada Káosz és az utóbbi idők "rádióközeli" bulijainak elengedhetetlen szereplői, az I-Rationnel és Kemon produkálja magát egész este.

A Break Stage szintén jól hangzó, bevált nevekkel dolgozik. Azaki, Vektor, Nixon és Garpo mellett a Hairy Records-alapító Naga is elhoz több táskányi zenét. Aztán ott lesznek a Weekendbass csapat tagjai, így Sickboy, Norm és Vityoo, akik ma talán a legtöbbet játszó dj-knek számítanak idehaza, ha minőségi dnb-ről van szó.

Papírgyár

A Psy-színpadon a stílus hazai zászlóvivői közül lép fel néhány, jelesül Jirzij, Hruscsov, Oleg és Tsubi. A Dub Space színpadon Irie-I élő produkcióval készül, de ott lesz dr Analog, Solomon, Zefyr és Maks is. A hajdan a psy-szcénéban feltűnt, de azóta sok mindenbe belekóstolt Kalumet ezúttal dub-szettet fog játszani.

Illegál a hegyen

Ambient- és Performance-helyszínen Rare, NaliN, Soulrise és Sztyepp mellett táncprodukciók is dobnak az estén. Az Artspace mellett Simon Ágnes orientális tánccal hozza közel a kultúrákat egymáshoz.

A szombati partyra az elővételes jegy 2000 forintba, amíg a helyszínen megvásárolt 2500 forintba kerül, és ha a 973-as éjszakai buszról a Vágóhíd utcai megállónál leszállunk, akor már tényleg nincs messze a Gyár utca.

party.[origo].hu

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről