Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Nyárutó hegyen és tóparton - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Inkább tűnik ez az utolsó nyári hétvégének, mintsem az első őszinek: nem egy buli lesz a szabad ég alatt. A Drum Clubot ezúttal a Metalheadz embere, Loxy tiszteli meg, aztán ott van még a hármashatárhegyi több helyszínes ingyenes party. A siófoki Palace viszont a kétnapos Grand Closinggal, illetve Anthony Pappával és az amerikai Gabriel-Dresden párossal búcsúztatja nyarat. A Kashmirban beindulnak a klubbulik, ez már az őszi szél fuvallata.
Vágólapra másolva!

Péntek este a Kultiplexben Nadia és Minek, a Tilos vegyespárosa játszik (utóbbi dj egyébként a party.[origo].hu szerzője is). Tőlük bulizós törtütemek várhatóak, akárcsak pár házzal odébb, a Kashmirban. A Circus Maximus klubestjén ezúttal a belga Crossfire-t látja vendégül. Szombaton pedig az Experience rezidensei éjszakáznak az Üllői úton, ha valaki inkább technóra vágyik.

A Palace megadja a módját a szezonzárásnak, egy kétnapos, három helyszínes rendezvénnyel. Pénteken a hazánk szinte összes számottevő dj-pultja mögött megfordult Anthony Pappa a főattrakció, őt a hazai proghouse-szcénában legkedveltebb dj-i közé tartozó Chriss és Kühl vezeti föl meg le. Szombaton az amerikai, szintén house-os Gabriel és Dresden mellett Sterbinszky Károly és az egykor médiasztár, Shane 54 tölti meg a nagytermet hanggal. Az egyéb táncterek közül az Ibiza Garden spanyol hangulattal próbálkozik, Toto Jr. és Lukácsy segítségével. A harmadik placcon első napon trance-lounge, bármit is jelentsen ez, a második napon progresszív-lounge névvel mutat utat a vendégseregnek.

Nem is lenne igazi szombat egy openair psyparty nélkül. Ezúttal a Bugyi Crew csábít egy jó kis táncra víz mellé, tűz köré, a dunavarsányi Wizards-tóhoz. A felhozatal elég diétás lesz, legalábbis az utóbbi hetekre, Ozorára és annak afterére gondolva. Azért lesznek ismert hazai nevek, úgymint Jirzij, Wegha, Oleg vagy Jansky (aki nem mellesleg a Pál Utcai Fiúk zenekar basszusgitárosaként tett szert szélesebb népszerűségre).

A Drum Club, mint hetek óta, most is kivágja rezet. Fabio és Randall után - ők a Parádé hétvégéjén kapcsán jártak Budapesten - a Goldie-féle Metalheadz kiadó újabb embere, Loxy érkezik a Mokka Cukába és vet be dobot, basszust, lemezjátszókat. Magyar részről Stealth és Dis támogatja.

Forrás: [origo]
Dork

A végére a 3as6árh1 elnevezésű, hegyek, völgyek között zakatoló szabadtéri bulit hagytuk. Sokan megtalálhatják a számításukat a Hármashatárhegyen: a darenbézerek a Darkside dombot célozhatják meg, ott lesz Cadik és Midlow is. Törtekbe ütköznek azok is, akik a Lugasba néznek le, ott találják például Tb Gont, Marvint, Minort és Maiort. A chill-ösvényen jeles szerzőnk, Káoszkapitány kalauzolja végig a partyzókat. A technósoknak viszont csak a parkolóig kell menniük, ahol többek között Dork tekergeti a potikat.

Még több party és részletek a Partytárban!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről