Egy napon David Holmes és az E-Z Rollers

Vágólapra másolva!
Ami a két partyszervezőnek nyilván nagy főfájást, az a közönségnek csak kellemes dilemmát okoz: március 19-én, szombaton egyazon este lép fel Budapesten David Holmes és az E-Z Rollers, a Bomb The Jazz, illetve az Aero Café keretében. Sőt, utóbbihoz csatlakozik a Mo' Horizons, Nicola Conte és dj Storm is.
Vágólapra másolva!

David Holmes 1999-ben járt már nálunk, azt - a Royal hotel még felújítás előtt álló épületében rendezett - Tilos-partyt megemlegette, aki jelen volt. Reméljük, az északír zene- és filmzenegéniusz (Ocean's Eleven, Ocean's Twelve) is emlékszik rá, és most, a Trafóban sem szeretné alább adni. Tekintve, hogy a Bomb The Jazz sorozat aktuális epizódjáról van szó, természetesen ott lesz még a házigazda, dj Suhaid, továbbá a szaxofonos Vázsonyi János.

Az Aero Café nevű széria tavaly kezdődött, Richard Dorfmeister fergeteges Millenáris Park-béli játékával. Erre az évre további négy esemény várható, az első az újpesti MEO Kortárs Művészeti Múzeumban. A legnagyobb durranás kétségkívül a Magyarországon már több ízben megfordult Moving Shadow-csapat, az EZ Rollers fellépése, de élő koncertet ad a nujazz egyik állócsillaga, a Mo'Horizons; az olasz Nicola Conte és az egyik leghíresebb brit drum'n'bass-djane, Storm pedig a lemezeit hozza magával.

Lehet választani! Részletek mindkét buliról a Partytárban.